O nama

O nama

PROAGENT d.o.o je tvrtka koja teži kvalitetnom i dugoročnom poslovanju, a naš profesionalni pristup garancija je za sigurnost naših klijenata i za uspješno obavljanje poslova na obostrano zadovoljstvo. S radom smo započeli 2003. godine kao obrt, da bi 2005. osnovali tvrtku PROAGENT. Naša glavna djelatnost je posredovanje u prodaji nekretnina na području Istre i drugih krajeva Hrvatske te Ujedinjenih Arapskih Emirata odnosno na području Dubaija i Abu Dhabija.

Agencija PROAGENT upisana je registar posrednika pod registarskim brojem 9/2008 te radimo u skladu sa zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Naši agenti školovani su prema programu stručnog osposobljavanja posrednika nekretninama Hrvatske gospodarske komore i prema raznim poslovnim edukacijama u zemlji i inozemstvu. Želja nam je da klijenti dobiju što bolje usluge prilikom kupoprodaje nekretnina te stoga nudimo kompletne usluge vezane za prodaju ili kupnju nekretnina.

Cilj

Cilj nam je bio postati tzv. ONE-STOP SHOP agencija, za one koji znaju što znači dobiti kompletnu uslugu na jednom mjestu. To smo postigli tako da smo okupili dokazane stručnjake iz raznih područja koji na najbolji mogući način rješavaju sve vaše zahtjeve.

Prodaja nekretnine za nas predstavlja samo početak suradnje, jer u nama možete naći pouzdanog partnera za svu brigu oko vaše nekretnine.

Vizija

Životni ritam ne dozvoljava previše lutanja u pronalaženju rješenja za pojedini problem. Zato nudimo kompletnu uslugu na jednom mjestu.

Mi vam u tome pomažemo i želimo da nas vidite kao svog partnera u poslu.


Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".